Despre noi

Casa Afetelor

Pensiunea Casa Afetelor dispune de camere duble, camere matrimoniale, apartamente, restaurant, terasă de vară, loc de joacă pentru copii, toate având un desing aparte tradițional. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, cablu TV, telefon și internet. Fiecare camera este personalizată, având atât design cât și cromatică diferită. Pensiunea dispune de un restaurant și o terasa cu specific moldovenesc, unde se pot gusta cele mai alese vinuri din beciurile Moldovei. Atat peisajul cât și meniul oferit de restaurantul pensiunii într-un ambiant amenajat cu obiecte de artizanat specifice Moldovei ofera o atmosferă specific rurală în care te scufunzi uitand de problemele și aglomerația urbanului.

Turiștii pot alege drumeții pentru petrecerea timpului liber dar pot să aleagă și terasa exterioară a pensiunii pentru o relaxare profundă în mijlocul naturii, aproape de marginea pădurii, învaluiți de aer proaspat, curat, de căldura și ospitalitatea gazdelor, atât a proprietarilor cât și a personalului ce își desfasoară activitatea în cadrul pensiunii.

Casa Afetelor este un complex turistic situat în comuna Pipirig, pe meleagurile de basm ale copilăriei lui Ion Creangă, pe malul Ozanei celei frumos curgătoare. Zona noastră prezintă un interes turistic deosebit fiind cunoscută drept zona mănăstirilor nemțene. Astfel, Mănăstirea Neamț se află la doar 10 km distanță, iar Mănăstirile Secu și Sihăstria se află și mai aproape, la numai 7 km, respectiv 9 km, pe drum asfaltat.

Aceste podoabe de istorie și sfințenie ale Moldovei sunt accesibile și prin drumeții pe batrânele poteci ale Muntilor Neamțului, traversând păduri minunate, cu faună bogată și izvoare de ape minerale tămăduitoare. Tot aproape, la aproximativ 30 de km se află Mănăstirile Agapia și Varatec.

Pensiunea „Casa Afetelor” își desfășoară activitatea din anul 2004 avansând pe scara confortului și capacității de cazare dar mentinându-și numele și cu el clienții fideli și iubitori de tot ceea ce înseamnă rural și specific moldovenesc.


PENSIUNEA CASA AFETELOR este clasificată de Ministerul Turismului cu 3 Margarete si este recunoscuta prin reputatia impecabila in randul clientilor si a partenerilor contractuali.

Arhitectura cu specific montan, care îmbina elemente din lemn masiv și piatră, aerul curat de munte și imprejurimile fac din această pensiune o locație perfectă pentru odihnă, în intimitate.